Twitter Videoları Açılmıyor Oynatma Hatası Çözümü

Twitter Videoları Açılmıyor Oynatma Hatası Çözümü

Twitter’da pek çok hata yaşamak mümkündür. Bu hatalar güncellemeler ile alakalı olabildiği gibi bazen da tamamen genel bir sorundur. Bu nedenle sorunun kendisi üzerine yapılabilecek birtakım çözümlere odaklanmak gerekmektedir. Twitter video özelliği uzun yıllardır kullanılmaktadır ve bu süreçten bugüne pek çok kez video hatası yaşanmıştır. Bazen videonun sesi gidiyor iken bazen de oynatma hatası görmek mümkündür. Video bazen donmaktadır, bazen de tamamen oynamaz bu nedenle videoların açılmamasına bir çözüm bulmak gerekmektedir. Twitter videoları açılmıyor oynatma hatası çözümü için yapılması gereken birkaç şey vardır. Bunları sırasıyla denemek mümkün olduğu gibi kişiler istediği aşamadan da başlayabilmektedir.

Twitter Videoları Açılmıyor Hatası Nasıl Düzeltilir?

Twitter videoları açılmıyor oynatma hatası çözümü için yapılması gereken ilk şey internet bağlantısını kontrol etmektir. Bazen mobil internette ya da ev internetinde birtakım hatalar görmek mümkündür. Çekmeme gibi pek çok durum Twitter videolarını oynatma sürecini olumsuz etkilemektedir. Ancak bunu yapmanıza rağmen işe yaramadıysa Twitter uygulamasını direkt güncellemek gerekmektedir. Bu durum hem mobil uygulama hem de PC üzerinden açılan app için de geçerlidir.

Twitter videoları her iki yerde de uygulama güncel olmadığında doğru bir şekilde çalışmayabilir. Bu her güncelleme için geçerli olmasa da videolar için yapılan bir güncelleme nedeni ile olması mümkündür. Bu durumda uygulamayı güncellemeyenler için bir alternatif bulunmaktadır. Videoyu tarayıcıdan açarak doğru bir şekilde izlemek mümkündür. Bu sayede de sorunun uygulamadan dolayı olup olmadığı anlaşabilmektedir. Tüm bunlarla birlikte sorunun işletim sistemi ya da bizzat Twitter le olması da mümkündür.

Özellikle Twitter zaman zaman çöküşler yaşamaktadır. Bunun pek çok sebebi olabilir. Bu durumda video izleyememe sorunu sadece size özel olmayacaktır. Twitter’a giren herkes video izleme konusunda bu süreçte sıkıntı yaşayacaktır. Twitter videoları bu gibi yöntemler ile kısa sürede izlenebilir hale gelecektir. Tüm bunları sırasıyla kontrol etmek sizlere büyük oranda zaman kazandıracaktır. Twitter videoları açılmıyor diyen kişilerin bu yöntemleri sırasıyla denemesi halinde videolar eski haline dönecektir.