Tiktok Saat Kaçta Video Atılmalı?

Tiktok Saat Kaçta Video Atılmalı?

Dünyanın her yerinde kullanılan bir sosyal medya platformu olan Tiktok, video temalı bir sisteme sahiptir. Tiktok içerisinde kısa süreli videolar yer almaktadır ve aynı zamanda son güncellemeler ile düzenli olarak canlı yayınlar yapılabilmekledir. Tüm bunlar belirli bir popülerlik getirirken aynı zamanda ciddi bir kazanç alanı da oluşturmaktadır. Tiktok’ta para kazanmak için 1000 takipçiyi geçmek şarttır. Bundan sonrasında ise düzenli gelirler ile Tiktok hesabınızı büyütmeniz mümkündür.

Bu süreçte düzenli olarak canlı yayınlar yapmak ya da düzenli gönderiler paylaşmak gerekmektedir. Paylaşılan videoların güncel konular olması şarttır ve trendleri takip etmeniz sizi daha görünür kılacaktır. Ancak bu videoların saat kaçta atıldığı da oldukça önemlidir. Bu saatler ülkelere göre değişim göstermektedir bu nedenle Türkiye bazındaki saatlerden bahsetmek daha avantajlı olacaktır. Burada hem günler hem de saatler ayrıca belirtilmektedir. Tiktok saat kaçta video atılmalı sorusu da aslında bu nedenle sorulmaktadır.

Tiktok’ta sabah keşfeti 09.00-10.00 saatlerinde geçerlidir. Öğlen keşfeti ise 14.00 ve 16.00 saatleri arasındadır. Bu durum akşam keşfeti için 19-20 arasında olurken gece keşfeti için son saatler 23.00 ile 01.00’dir. Elbette günlere göre bir yayılımdan da söz etmek gerekmektedir. Tiktok keşfeti pazartesi günleri özellikle 20.30’da daha yoğun olacak şekilde kullanılmaktadır. Salı günü 21.00, Çarşamba 19.45 ve Perşembe ise 22.00’dir. Günlere göre görülen değişiklikler diğer günlerde de devam etmektedir. Cuma günü 21.00, cumartesi günü 18.30 ve pazar günü ise keşfet saati 15’dir. İnsanların işte ve evde odluğu saatlere bağlı birtakım değişimler görmek mümkündür.

Tiktok Keşfetine Düşmek İçin Neler Yapılmalı?

Tiktok saat kaçta video atılmalı sorusu kadar bu saatlerde atılan Tiktok’un kalitesi de önemlidir. Kaliteli ve göze çarpan Tiktoklar çekmek gerekmektedir. Aynı zamanda trendler de önemlidir. Trend müzikler ile çekilen Tiktoklar daha görünür olmanız için uygun alanı oluşturacaktır. Kullandığınız etiketler, artan takipçi sayınız ve daha pek çok unsur görünür olmanızı arttırmaktadır. Bu nedenle Tiktok keşfetine düşmek için yapılması gereken pek çok şey vardır.