Tik tok 1K Ne Kadar Para Veriyor?

Tiktok 1K Ne Kadar Para Veriyor?

Teknolojinin son yıldızlarından biri de Tiktok uygulamasıdır. Tiktok uygulaması oldukça yaygın ibr hale gelmiştir ve para kazandıran bir uygulama olması da aslında tercih sebebidir. Tiktok’ta para kazanmak herkesin yapabileceği bir şey değildir ancak para kazanabilmek için birtakım özelliklere sahip olmak gerekmektedir. Burada takipçi sayısı belirleyicidir. Tiktok’taki kullanıcılar takipçi sayılarına oranla belirli aralıklardaki fiyatlandırmadan faydalanabilecektir. Ancak sadece bundan para kazanmak yeterli değildir. Tiktok’ta farklı miktarlarda paralar kazanmak için yeni yöntemler de vardır. Bunlardan biri de Tiktok içerisinde yapılan canlı yayınlardır.

Tiktok canlı yayınları içerisinde bağış sistemi bulunmaktadır. Bu sistem kişilerin yaptığı bağışların belirli bir yüzdeliği ile belirlenmektedir. Bağış içerisinde birtakım semboller bulunmaktadır. Bu sembollerin her biri bir miktara denk gelmektedir. Bu miktarların yüzdelikleri bölünmektedir ve kullanıcıların hesaplarına bu yüzdeliklerden kalanlar yatırılmaktadır. Bunlar farklı tarihlerde yattığından canlı yayının hemen sonrasında parayı elde etmek mümkün değildir. Para belirli tarihler arlığında yatmaktadır. Burada takipçi sayısı ve canlı yayınların ne kadar kazandırdığı merak konusudur ancak canlı yayınlarda bir limit sınırı yoktur. Takipçi sayısı ise belirli bir limite sahiptir. Bu nedenle Tiktok 1K ne kadar para veriyor sorusu sorulmaktadır.

Tiktok’ta Takipçi Sayısına Göre Para Kazanma

Tiktok 1K ne kadar para veriyor ve takipçi sayısı arttığında gelir nasıl artıyor merak konusudur. Bu fiyatlandırma takipçi sayısı ile doğru orantılı şekilde artmaktadır. Tiktok’ta 1K takipçi olmadan herhangi bir kazanç elde etmek mümkün değildir. Bu nedenle takipçi sayısını olabildiğince arttırmak gerekmektedir. 100.000 takipçisi olan bir Tik Toker sadece takipçi sayısından aylık olarak 200 ile 1000 dolar arasında kazanç elde etmektedir.

Ödemeler dolar bazındadır bu nedenle dünya standartlarında şekillenmektedir. Ortalama 1 milyon takipçisi olan birinin sadece takipçi sayısı sayesinde ger ay ortalama 5000 dolara kadar kazanması mümkündür. Ancak bu sadece takipçi sayısı fiyatıdır. Bunun dışında yapılan canlı yayınlar bakiyeyi odlukça değiştirmektedir. Takipçilerin hediyeleri bütçeyi arttırmaktadır. Tiktok’tan elde edilen kazançlar bazen 1 milyon dolara kadar dahi çıkabilmektedir.