Instagram Repost Nasıl Yapılır?

Instagram Repost Nasıl Yapılır?

Facebook ve Twitter var olan bir gönderiyi paylaşmak için tek bir tuşa sahiptir. Bu durum da uygulamaların kolaylaşmasını sağlamaktadır. Ancak bu durum Instagram’da bulunmaz. Bu nedenle Instagram dış bir uygulama ile ayrı bir güncelleme sunmuştur. Repost for Instagram uygulaması ile Instagram’da var olan bir gönderiyi paylaşmak mümkündür. Bu paylaş butonlarında aslında o gönderiyi ilk paylaşan kişinin kullanıcı adı ve Repost ifadesi de yer almaktadır. Bu sayede asıl kullanıcıya erişmek mümkündür.

Bilgi kirliliğini önlemek açısından oldukça avantajlı bir yöntemdir ve bu nedenle uygulama geliştiricileri arasında tebrik edilen bir durumdur. Bu uygulama hem Google Play Store hem de App Store üzerinde yer almaktadır. Yani Repost yapabilmek her telefon tipi için avantajlıdır. Hem ios hem de android için kullanılabilen bu uygulama sayesinde sizin olmayan bir gönderiyi de paylaşabilirsiniz. Bu aşamada Instagram Repost nasıl yapılır sorusu sorulmaktadır. Bu sorunun kademeleri bulunmaktadır ve aslında öğrendikten sonra oldukça kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Repost for Instagram Uygulaması

Repost for Instagram uygulamasını yüklemek ve sonrasında kullanmak için bazı kademeler vardır. Bunun için öncelikle uygulamayı indirmek gerekmektedir. Bu ayrı bir uygulamadır ve Instagram ile birlikte çalışsa da aslında onun sistemine dahil değildir. Uygulama indirildikten sonra Repost yapmak isteyenlerin gönderinin sağ altına tıklaması gerekmektedir. Burada bir ok bulunmaktadır ve oka tıklamak yeterlidir. Bu paylaş butonu olmakla birlikte buraya tıklandıktan sonra gönderiyi profilde düzenlemek mümkündür.

Filtre eklemek, yönünü değiştirmek ve nicesi yapılabilmektedir. Repost işleminin tamamlanması için kopyala seçeneğine tıklanmalıdır. Link kopyalandıktan sonra Repost uygulaması açılır ve link buraya yerleştirilir. Ardından gönderi hazır hale gelmektedir. Instagram Repost nasıl yapılır sorusu bir de hikâyeler için kullanılmaktadır. Çünkü direkt gönderi olarak paylaşmak dışında bir hikâye olarak paylaşmak da mümkündür. Burada da aynı şekilde gönder butonuna tıklamak yeterlidir. Burada “hikayelere ekle” bölümü bulunmaktadır ve hikaye üzerinde gönderiyi şekillendirmek, düzenlemek mümkündür. Burada da gönderinin kimden alındığı hesap ismi olarak görünmektedir. Bu sayede uygulama içerisinde telif sorunu ortadan kalkmaktadır.