Instagram Rehberimdeki Kişileri Bul

Instagram Rehberimdeki Kişileri Bul

Instagram uygulamasını kullanan pek çok kişi arkadaşlarını, ailelerini ve sevdiklerini takip ederek sosyalleşiyor.  Instagram, bugüne kadar insanların birbirleriyle daha kolay etkileşime geçmesini sağlayan birçok yeniliği beraberinde getirdi.  Bu özelliklerden biri de Instagram Rehber özelliğidir.  Bu özellik, kişilerin rehberinde kayıtlı olanlarla bağlantı kurarak hesaplarını görüntülemesini ve takip etmesini sağlar.

 

Instagram Rehber İle Bağlantı

Instagram kullanıcıları, arkadaşlarını bulmak istediklerinde numaralarını kullanarak kolayca hesaplarına bağlanabilmektedir.  Instagram, rehberdeki kişileri kullanıcılara açtı.  Bu yöntem ile hem kullanıcının kendisi hem de telefon rehberindeki kişiler telefon numaralarını profil bilgilerine girerek telefon rehberindeki kişilerle kolayca etkileşim kurabilir.  Instagram rehbere bağlanmak için izlemeniz gereken adımlar şunlardır:

  1. Instagram hesabınızı girmeli ve “Ayarlar” bölümünden “Rehber bağlantısına izin ver” seçeneğini etkinleştirmelisiniz.
  2. Bundan sonra, hesabınızı kişilerinizdekilere açın ve bu şekilde işaretleyenlerin Instagram hesabı, rehberinizde olacaktır.
  3. Daha sonra gelen herkese istek gönderebilir veya istekleri tek tek seçebilir veya mesaj gönderebilirsiniz.

Bu adımlar ile kişilerinizdeki kişilere kolayca ulaşabilir ve onların da size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.  Bunun için her iki tarafın numarasının Instagram uygulamasında olması gerekmektedir.  Instagram hesap gizleme yöntemi, hesabınızı istemediğiniz kişilere kapatmanızı sağlar.

Instagram Rehberinizdeki Kişileri Bulun

Instagram'da arkadaşlarınızı arıyorsanız ve bulamıyorsanız veya takip edecek kişiler arıyorsanız, rehberiniz iyi bir seçim olabilir.  Instagram rehberdeki kişileri bulma adımları, numarası sizde kayıtlı olan ve bir Instagram hesabı kullanarak rehberdeki kişilere bağlanan herhangi bir kişinin hesabına erişmenizi sağlar.  Instagram'da kişileri bulmak için adımları izleyin;

  1. Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki profil fotoğrafınıza tıklayın.
  2. Açılan sayfada menü bölümünden ayarlar seçeneğine tıklayın.
  3. Açılan sayfada sol taraftaki Kişileri Yönet seçeneğine tıklayın.
  4. Bu şekilde, insanları takip edebilmeniz için Instagram kişileri senkronize edilecektir.

Listeyi temizlemek için Tümünü Temizle'ye tıklayabilirsiniz. Senkronizasyon ile, rehberinizdeki kişiler bir Instagram hesabına sahip olduklarında size bildirilir.  Burada rehberde silinen Instagram profillerini görebilirsiniz.  Bunu yapmak için, kişiler senkronizasyonunu iptal edebilir ve bu sorunu çözmek için yeniden başlatabilirsiniz.

Bir Instagram hesabını nasıl bulurum?

Aradığınız kişiyi rehber bağlantınız aracılığıyla bulamıyorsanız, bunu yapmak için tam bir kullanıcı adına ihtiyacınız olacaktır.  Instagram rehberdeki kişileri bulamıyor diyorsanız ve kullanıcı adının tamamını bilmiyorsanız hesap bulmak daha da zorlaşıyor.  Aklınızda bir kullanıcı adı varsa Instagram'da arama bölümünde kullanıcı adını aratıp çıkan sonuçlara göre şansınızı deneyebilirsiniz.

 

Instagram Rehberimdeki Kişiler Beni Görmüyor

Instagram rehberdeki kişilerin beni görmesini istemiyorum diyorsanız, bunun için telefon numaranızı kaydetmemelisiniz.  Instagram'a bir telefon numarası ile kaydolduysanız, büyük olasılıkla rehberdeki kişiler size ulaşabilir.  Instagram'a üye olduktan sonra kişi senkronizasyonunu kesinlikle açmamalısınız.  Instagram'ın rehberdeki kişilere ulaşmasını devre dışı bırakarak sizi görmelerini engelleyebilirsiniz.