Facebook Toplu Mesaj Silme Nasıl Yapılır ?

Facebook Toplu Mesaj Silme

Facebook uygulaması yoğun olarak kullanılmaktadır. Dünyanın neredeyse her yerinde kullanılan Facebook uygulaması, insanların iletişim sürecini hızlandırmaktadır. Bu nedenle Facebook üzerinde iletişim geniş bir yelpazeye sahip hale gelmiştir. Facebook üzerinde yapılan mesajlaşmalar zaman zaman birikmektedir. Bu durum pek çok kişiyi rahatsız etmektedir çünkü mesajlar sürekli aşağıya inmektedir ve erişim süresini uzatmaktadır. Bu nedenle Facebook toplu mesaj silme işlemi merak edilen konulardan biri haline gelmiştir. Toplu mesaj silme için birden fazla alternatif sunulmaktadır. Ancak mesajların her birini silerken bu mesajların bir daha geri gelmeyeceğini bilmek gerekmektedir. Bu nedenle istenirse teker teker mesaj silme alternatifi de bulunmaktadır. Toplu mesaj silme süreci eski mesajların bütününü kapsamaktadır. Bu nedenle ihtiyaç duyulan mesajların silinmemesine özel gösterilmelidir.

Facebook Toplu Mesaj Silme Yöntemleri Nelerdir?

Facebook toplu mesaj silme yöntemleri arasında bilindik yöntemler odluğu gibi aslında oldukça yenilikçi ve arka planda kalan yöntemler de bulunmaktadır. Herkes kendisinin en ihtiyaç duyduğu yöntemi seçebilmektedir. Bu yöntemler hem masaüstü için hem de android için geçerlidir. Herhangi birinden bu yöntemleri uygulamak mümkündür. Bu yöntemlerden ilki yine mobil ya da web üzerinden Facebook’u açmak olacaktır. Ardından Facebook hesabına giriş yapılmalıdır. Sonrasında Facebook ana sayfası açılacaktır ve sağ üst kısmında yer alan mesajları seçmek gerekmektedir. Burada Messenger sembolü bulunmaktadır.

Karşınıza “Messenger’da tümünü göster” isimli bir yazı çıkacaktır ve ona tıklamak gerekmektedir. Bu ekran sizin hesap açıldığı ilk günden bugüne silinmeyen tüm mesajlarınızı göstermektedir. Facebook toplu mesaj silme işlemi de bu ekrandan yapılabilmektedir. Bazen bu işlem sonrasında mesajların sadece bir kısmı silinmektedir. Bu durumda aynı işlemi tekrarlamak yeterli olacaktır. Bu yöntemin dışında farklı yöntemler de vardır. Bunlar Chrome eklentisi olarak ya da bir uygulama olarak kendisini göstermektedir. Aynı zamanda web sitesi alternatifleri de bulunmaktadır. Toplu mesaj silme için bu yöntemleri de tercih etmek mümkündür. İşlem odlukça basittir ve sonrasında yeni mesajlar için yer açılacaktır. Özellikle yeni mesajları göremeyenler bu yöntemi yoğun olarak tercih etmektedir.