Facebook Beğendiğim Sayfaları Nasıl Bulurum?

Facebook Beğendiğim Sayfaları Nasıl Bulurum?

Facebook belki de sosyal medyanın en bilinen ve sevilen uygulamasıdır. Aynı zamanda en eskilerinden biridir ve bu popülerliğini uzun yıllar boyunca korumaya devam etmektedir. Elbette bunun pek çok sebebi vardır ve bunlardan biri de Facebook’un içerisinde erişim sağlanabilecek pek çok özelliğin olmasıdır. Elbette kişileri takip etmek, gruplara dahil olmak, sohbet etmek ve sayfaları görmek bunlardan sadece bazılarıdır.

Facebook içerisinde yer alan sayfaları beğenmek, bu sayfalara dahil olmak ve onlardan birçok bilgi edinmek mümkündür. Ancak kişiler o kadar çok sayfa takip ederler ki bu sayfalara sonrasında erişmek zor hale gelebilir. Bu durumda ise Facebook beğendiğim sayfaları nasıl bulurum sorusu sorulmaktadır. Bu sorunun genellikle birkaç cevabı vardır ve bu sayede herkes beğendiği sayfalara daha kolay ulaşabilmektedir. Bunlardan biri elbette arama bölümünü kullanmaktır. Facebook arama kısmına sayfanın adını yazarak o sayfayı birkaç saniye içerisinde bulmak mümkündür. Ancak bu durum sadece sayfa ismini bilenler için geçerlidir. Ancak sayfanın ismini hatırlamamak mümkündür. Bu nedenle Facebook’ta beğenilen sayfalara tek bir yer üzerinde erişme isteği doğmuştur.

Facebook Beğendiğim Sayfaları Bulamıyorum Sorunu Nasıl Çözülür?

Facebook beğendiğim sayfaları nasıl bulurum diyenler için bir alternatif daha vardır. Bu alternatif ise “beğenilen sayfalar” bölümüne erişmektir. Bunun için öncelikle Facebook hesabına giriş yapılmalıdır. Ardından ana sayfaya girilmelidir ve burada sol alt kısımda “keşfet” bölümü yer almaktadır. Keşfet kısmına tıkladıktan sonra “sayfalar” seçeneğini görmeniz mümkündür. Buraya tıkladıktan sonra aslında işlem tamamlanmaktadır. Tüm beğendiğiniz sayfalar burada bulunmaktadır ve sırasıyla görmek mümkündür.

Tarihe göre sıralanan sayfalar içerisinden istediğiniz sayfayı bulabilirsiniz. Ancak bu işlem sadece bunun için tercih edilmez. Bu işlem ile birlikte beğenmekten vazgeçilen sayfaları da görmek mümkündür. Yani aslında Facebook beğenilen sayfalar bölümü birçok işlem için tercih edilmektedir. Bazı sayfalar paylaşım yapmayı bırakırlar ya da artık paylaşımları sizlerin hoşuna gitmiyordur. Bu gibi pek çok sebep nedeni ile sayfalar takip ten çıkılabilir. Bu sayfa da Facebook kullanıcılarının istedikleri sayfaya anında ulaşım sağlaması açısından adeta bir kısayol görevi görmektedir.